Nedlasting
Gratis spill
Hjemmekino

Sykdommer
Apotek
Massasje og spa

Lastebil
Leker

Trening

Trening er viktig for helsa og trivselen. Les om trening og kom i form med disse treningsartiklene.

Trening motivasjon

Motivasjon og resultatene du får av din trening henger sammen. Hvis du vil oppnå de beste resultater må du være motivert til å trene hardt under trening.
Trening » Trening motivasjon

Oppvarming og trening

Viktigheten av oppvarming før trening skal ikke undervurderes. Hvis du ikke varmer opp før en hard trening kan du slite ekstra på kroppen på en ikke-gunstig måte og treningen kan ha motsatt effekt av hva du egentlig ønsker å oppnå.
Les mer...

Celluliter (appelsinhud) fjernes med trening

Appelsinhud rammer voksne såvel som ungdom, og det er ikke noe man kan gjøre med det - trodde du kanskje. Trening kan være en måte å takle problemet med cellulitter på...
Les mer...

Proteinpulver

Proteinpulver blir mye brukt av mennesker som trener hardt. Hvis man har behov for å bygge opp muskler så kan proteinpulver være til stor nytte.
Les mer...

Kardio intervall trening

Kardio trening slik som løping, roing, fjellturer, jogging, osv brenner ofte mye fett - men intervalltrening med høyere intensitet kan få deg til å brenne enda mer fett og bli enda slankere.
Les mer...

Boksing trening

Du kan forbedre din helse og få en fysisk bedre utrustet kropp ved å starte med boksing som treningsform. Denne treningen er en utmerket måte å trene kondisjon, smidighet og styrke på.
Les mer...

Snowboard kjøring

Å kjøre på Snowbard er morro - snowboarding har blitt en populær aktivitet i vinter Norge. Kanskje like populært som å stå på ski?
Les mer...

Bygg muskler med kosttilskudd

Kosttilskudd kan gjøre underverker for deg som forsøker å bygge muskler. Protein, kreatin og vitamintilskudd er vanlige kosttilskudd for kroppsbyggere.
Les mer...

Trening gir fysisk velbehag

Trening hos godt trente mennesker gir et fysisk velbehag som utrente mennesker bare kan drømme om. Les mer om hvorfor trening er så bra og hvordan det kan gi deg fysisk nytelse...
Les mer...

Vann og trening

Menneskekroppen består av over 75% vann, og Som vi alle vet, vi kan ikke leve uten vann. Den, det Faktum er, kan vi bare overleve på totalt 3 dager uten vann.
Les mer...

Hvorfor trene?

Det er mange grunner til å trene, og her er noen viktige argumenter for hvorfor du bør trene:
Les mer...

Hvordan trene riktig

Du trener riktig når kroppen blir sterkere litt etter treningen, og feil hvis negativ slitasje fører til at kroppen blir dårligere enn hva den var før. Riktig trening er ingen kunst, men det krever at man er bevisst på hva man gjør.
Les mer...

Sykkel trening

Sykkel trening er en spennende treningsform som byr på mye variasjon og opplevelser samtidig som man kan få en god treningseffekt. Les mer...
Les mer...

Hva du ikke visste om trening

Det er sikkert mye du vet om trening, ettersom det er et voldsomt fokus på trening og helse i media. Men sannsynligvis er det mange hemmeligheter om trening du ikke har fått med deg også.
Les mer...

Sunn hudfarge med trening

Som vi alle vet og hører hele tiden, så kan mosjon være bra. Det kan hjelpe deg å holde deg i form, bygge muskler, og bidra til å øke energi også. Hva du sikkert ikke vet, er at trening også kan gi deg en flott hudfarge!
Les mer...

Trening og stress

Trening kan være forebyggende mot stress. Selv om oppgaven er kanskje ikke den mest spennende ord i ordforråd, den sikker er et ord med en mange fordeler.
Les mer...

Søvn og fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet gjør underverker for søvn. Hvis du har problemer med å sove bør du vurdere å endre dine treningsvaner, kanskje det hjelper med mer kondisjon trening?
Les mer...

Trening og smerte

Trening og smerte hører sammen, men det finnes to typer smerte under trening- den gode smerten som gir økt gevinst etter treningen, og den negative smerten som bryter ned og sliter på kroppen.
Les mer...

Slik starter du å trene


Les mer...

Kondisjon trening

Kondisjons trening er er veldig god vane for enkelte, for andre en nødvendighet eller livsstil. Noen gjør det flere ganger om dagen, andre gjøre det noen få ganger i uken.
Les mer...

Alkohol og trening

Trening og alkohol har det til felles at de bryter net kroppen, men alkoholen bryter den ned på en negativ måte - mens trening bryter ned for så å bli sterkere/sunnere etterpå.
Les mer...