Nedlasting
Gratis spill
Hjemmekino

Sykdommer
Apotek
Massasje og spa

Lastebil
Leker

Astrologi

Astrologi er læren om hvordan posisjonene til himmellegemer kan brukes til å tolke personlige egenskaper og hendelser. Noen astrologer spår om fremtiden, men ikke alle. Astrologien har røtter helt tilbake til 2000 år før Kristus.

Hva er astrologi?

Astrologi er utbredt over hele verden. Alle er vel klar over sitt eget stjernetegn. Selv om du ikke er overbevist om at plasseringen av planetene på nøyaktig klokkeslett for fødselen er en indikator på din personlighet, og kan fastslå hendelser som skjer på hele livet, så har du sikkert møtt noen som tro nettopp det.
Astrologi » Hva er astrologi?

Indisk astrologi

Indisk astrologi er basert på teorien om skjebne. Den gode og dårlige handlinger i fortiden livet bestemme skjebnen eller Karma av din nåværende liv, og handlingene til din nåværende liv bestemme din fremtid Karma.
Les mer...

Kinesiske dyr i astrologi

Kinesisk astrologi benytter ikke zodiaken, men har andre dyr og skikkelser, og hvert år i kinesisk astrologi er dedikert et bestemt dyr.
Les mer...

Nyskjerrighet

Hva er det som er grunnlaget for all astrologi? Hvis man skal koke det ned til ett ord så må det være nyskjerrighet som er nøkkelordet - vår trang til å forstå menneskene og verden slik den faktisk er, og i tillegg nyskjerrighet om fremtiden.
Les mer...

Kosmos og psyke

Forståelse av planetenes rekkefølge og plassering er avgjørende for verdens fremtid, og krever en genuin dialog med kosmos, ved å åpne oss mer helt til den andre, gamle og urbefolkning epistemologies, også med andre former for liv, andre modi av universet. Dette hevder astrologene.
Les mer...

Kinesisk astrologi

Ifølge kinesisk legende, skal de tolv utvalgte dyrene hver for seg lede syklusen av et år. Gudene ble bedt om å bestemme, og de holdt en konkurranse: hvem som nådde den andre siden av elvebredden ville få retten til å bestemme rangeringen.
Les mer...

Astrologi, medisin, astronomi

Det var en tid da astrologi var en akseptert vitenskap og var en del av medisinske diagnoser, så mye som var pasientens fysiske symptomer.
Les mer...

Astrologiske spådommer

Meninger om astrologiske prediksjoner er vanligvis delt. Mange synspunkter om astrologi er imidlertid basert på en misforståelse av naturen om hvordan astrologi virkelig fungerer.
Les mer...

Steinbukken

Hvis du er en Steinbukken (22 desember til januar 20), er du en man kan stole på, men helst på en stille og subtil måte. Dette er mennesker som vil oppnå de mål de har satt seg, koste hva det koste vil.
Les mer...

Krepsen

Krepsens tegn (22 juni - 22 juli) har svært lite å gjøre med at piggete krepsen, tro det eller ikke. Faktisk er det vanskelig å finne ut nøyaktig hva som utgjør en personlighet i krepsens tegn. De gamle egypterne oppfattet krepsen som hellig.
Les mer...

Væren

Væren (21 mars til april 20) blir kalt den første tegn på Zodiac. Vi tror på begynnelsen av året som i januar, fordi det er starten på nytt kalenderår.
Les mer...

Vannmannen

Ble du født under tegnet av Vannmannen er du sannsynligvis en en sjenerøs person som gjerne setter andre før deg selv.
Les mer...