Nedlasting
Gratis spill
Hjemmekino

Sykdommer
Apotek
Massasje og spa

Lastebil
Leker

Refinansiering

Refinansiering vil si å ta opp et lån for å finansiere ett eller flere lån du hadde fra tidligere. En beslutning om å refinansiere kan ofte være veldig smart og gunstig for din økonomi.

Guide til Refinansiering

Refinansiering vil si å ta opp ett lån for å finansiere mange lån du har fra tidligere. Noen ganger er det lønnsomt og du kan spare penger, andre ganger kan man tape penger.
Refinansiering » Guide til Refinansiering

Skatt og refinansiering

For mange huseiere er det et mål med å refinansiere at man kan betale mindre i renter totalt og redusere månedlige utbetalinger. Men blir det da mindre fradrag i skatt, eller kan man ved refinansiering få skattelette?
Les mer...

Refinansiering lån

Er refinancing av ditt lån alltid verdt det? Noen ganger kan man spare penger på det, andre ganger tjener man penger på kort sikt men taper i det lange løp.
Les mer...

På tide å refinansiere lånet dit?

Er det på tide at du refinansierer lånet ditt nå? Har du sjekket mulighetene? Les mer her...
Les mer...

Lønner det seg å refinansiere

Vil du vite om det lønner seg å refinansiere lånet ditt, her er kanskje svaret du leter etter...
Les mer...

Fordeler ved refinansiering

Det er mange fordeler til refinansiering, og hvis du har vurdert å refinansiere lånet ditt så er du kanskje allerede klar over minst en fordel...
Les mer...

Vurderer du å refinansiere

Har du vurdert å refinansiere lånet ditt? Kanskje har du flere lån. Refinansiering er i noen tilfeller veldig lurt, og nødvendig.
Les mer...