Nedlasting
Gratis spill
Hjemmekino

Sykdommer
Apotek
Massasje og spa

Lastebil
Leker

Dyr

Dyr er interessante, morsomme og en viktig del av omgivelsene. Enten det er snakk om ville dyr eller tamme dyr, så har menneskene hatt nytte og glede av dyrene til alle tider.

Katt

Katt er et dyr med mye intelligens og som har fasinert mennesket til alle tider. De katteraser og vanlige huskatter som mennesker holder i dag er blitt en viktig del av manges hverdag.
Dyr » Katt

Stell av katt

Stell av katt er en vesentlig del av det å være katteeier som man ikke skal ta lett på. Pelsstell og hygiene er viktig, men det er mye mer en eier av katt skal tenke på med stell.
Les mer...

Allergisk mot katt

Katter er en av de mest elsket husdyr i verden, ingen tvil om det. Mer enn 50% av alle husholdninger er allergisk mot hunder og katter.
Les mer...

Dårlig ånde hos katt

Katteeiere vet at dårlige ånde hos katter kan være noe forferdelig grusomt, men det kan man gjøre noe med.
Les mer...

Hva sier katten? katteadferd

Mange tror at katter arbeidet på egen agenda betaler ikke mye oppmerksomhet til sin eier - forutsatt at de har rent søppel, mat og vann.
Les mer...

Helseproblemer hos katt (Kattesykdommer)

Hvis du er ny på å eie en katt, kan du bli overrasket over at helseproblemer hos katt er et vanlig ting for katter. Kattesykdommer rammer mange katter.
Les mer...

Ringorm hos katt

Ringorm er en svært vanlig form for hud sykdom som er funnet både hunder og katter.
Les mer...

Diabetes hos katter

Diabetes hos katter er en alvorlig sykdom, selv om det kan behandles av en veterinær. I likhet med andre dyr, kan katter kan noen ganger bli syk. Det finnes flere forskjellige typer plager som katter kan få en av dem er feline diabetes.
Les mer...

Perser katt (Persisk katterase)

I disse dager er perser katter blant de mest populære katteraser. Persiske katter er kjent for sin milde og søte personligheter og lange hår.
Les mer...

Siamesisk katt

Den eksotiske og noe mystisk siamesisk katt kommer fra Thailand. De hadde alltid vært en populær type katter, noen enda bosatt i kongelige palasser.
Les mer...

Katteraser

Katteraser - eller rasekatter om du vil - er avlet frem med spesielle trekk som er ønskelig for enkelte mennesker.
Les mer...