Nedlasting
Gratis spill
Hjemmekino

Sykdommer
Apotek
Massasje og spa

Lastebil
Leker

Fotografi

Fotografi har blitt mer populært etterhvert som digitale fotokamera har blitt billigere og bedre. Et digitalt speilreflekskamera er så billig at de fleste har råd til det.

Bilderedigering

Bilderedigering er ikke vanskelig. Alt du trenger å gjøre er å velge ditt eget foto redigering program, og så kan du sette i gang å redigere bilder og manipulere etter egen fantasi.
Fotografi » Bilderedigering

Kamera og digital fotografi

Ta flotte digitale bilder med ditt kamera på 1-2-3 ved å følge disse tipsene...
Les mer...

Makro fotografi digitalkamera

Vi har alltid syntes at når man ser ting fra et annet perspektiv så er det fascinerende. Se på et kjent objekt fra en annen vinkel eller fokus, og du oppdager noe nytt. Kanskje det er derfor digital makro fotografi er så morsomt?
Les mer...

Digital fotografi teknikker

Få en bedre forståelse av Digital Fotografi, og lær deg å bruke gode teknikker for å fotografere de beste bildene med ditt digitalkamera.
Les mer...

Manipulere bilder

Å manipulere bilder kan være hensiktsmessig (feks røde øyne) eller morro (strekke ansikter osv.). Bildemanipulasjon er i utgangspunktet enkelt.
Les mer...

Fotografi i bryllup

Her er en enkel og praktisk guide til å ta profesjonelle bilder med et digitalkamera i Bryllup. Fotografi med en kunstnerisk stil ved bruk av digitale fotokamera er fullt mulig...
Les mer...